lauantai 2. kesäkuuta 2012

Karun kaunista

Jostain kumman syystä pidän satamista, en tiedä onko se se lähdön tunnelma tai entisaikojen merimiesromantiikka (josta taisi olla oikeasti romantiikka kaukana). Tai sitten vaan tuo kaikki metalli. Olen useamman kerran kierrellyt Kalasatamassa ja joskus kameran kanssa. Tässä satoa yhdeltä reissultani.  Avautuukohan Ihana Kahvila tänä vuonna?


sunnuntai 27. toukokuuta 2012

SilkkiiKävin tänään Kaisaniemen puistossa Maailma kylässä festareilla. Missään muualla en ole nähnyt sellaista kirjoa eri maiden ruokia. Oli kambodzhalaista, afrikkalaita, somalialaista, ghanalista, kiinalaista, filippiiniläistä, you name it. Itse jonotin aika tovin yhteen afrikkalaiseen kojuun ja oli se ihan sen arvoista. Saakohan täältä mistään tuollaista ruokaa ravintolasta? Minusta sellainen paikka olisi kyllä käymisen arvoinen.

Päivän päätähti taisi olla Jukka Poika, jota muun muassa itsekin tulin kuuntelemaan. Letkeä reggeameininki sopi täydellisesti helteiseen päivään. Eilen minua hieman ihmetytti, kun pyöräilin puiston ohi ja kuulin sieltä kajahtavan Aikuisen naisen tietysti Paulan esittämänä. No jos maailma kylässä teemaa ajattelee todella laajasti, niin kai suomihumppakin siihen kirjoon kuuluu...
 

Lapsikuuntelijoiden Peltor-muotia. Itse Jukka-Poika. 


Letkeän reggaemusiikin kuuntelijakunta näyttää olevan aika monimuotoista. Ja hyvä niin.

Kuulin illemmalla uutisista, että festari oli tehnyt kävijäennätyksensä, noin 100 000 kävijää kahden päivän aikana. Kyllä sen väenpaljouden ihan fyysisestikin huomasin päivän aikana. Meinas nimittäin vähän alkaa ahdistamaan konsertin aikana.